lauantai 21. joulukuuta 2013

Munakas ja kissattomuus

Ultimaattinen laiskuus yllätti ja kaipasin jotain helppoa ja pikaista syömistä. Tarkoituksena olisi myös tuhota kaikki mahdollinen jääkaapista ennen sunnuntaita, sillä silloin koittaa matka kotikaupunkiin. 

Pilko kukkakaali sopivan kokoisiksi paloiksi pannulle ja kaada sekaan hieman seesamiöljyä. Paista palasia pannulla kunnes ne ovat suhteellisen pehmeitä, mutta silti pureskeltavia.
Riko kuppiin kolme munaa ja riko niiden rakenne haarukalla. Ripottele munan sekaan hieman suolaa. Pese ja silppua kourallinen pinaattia ja hämmennä se munan sekaan. Kaada seos kukkakaalien päälle ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Laita kansi pannun päälle ja paista munaa miedolla lämmöllä kannen alla kunnes muna on kiinteää. Mausta haluamallasi tavalla.


Kissani muutti eilen asumaan mummoni luo. Kaipuu on kova, mutta tilanteeseen ei valitettavasti ollut parempaa ratkaisua. Onneksi mummoni rakastaa kissaa ja suostui ottamaan suurikorvaisen ystäväni kattonsa alle. Otin meistä ennen lähtöä muutaman suttukuvan filmikameralla - saa nähdä miltä näyttää kunhan pääsen teetättämään tuon rullan.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti