sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Temakineitsyys, salaattia ja kisu


Olen vihdoin riistänyt itseltäni temakin rullaus neitsyyden, ensimmäinen rulla oli puhdas katastrofi, onneksi kyseisestä rullasta ei ole edes kuvamateriaalia. Toinen rulla onnistui jo huomattavasti paremmin. Olin syntinen ja käytin tavallisen raa'an lohen sijaan kylmäsavulohta.

Leikkaa norilevästä pitkä suorakaiteen muotoinen viipale. Levitä neliön muotoiselle alueelle sushiriisiä, ripottele riisin päälle seesaminsiemeniä. Asettele riisin keskelle poikittain pari siivua lohta ja lohen päälle pari avokadoviipaletta. Voit ripotella vielä lohen päälle seesaminsiemeniä koristamaan temakia. Kun täytteet ovat sisällä rullaa temaki tötteröksi. Protip: kun olet rullannut loppuun asti laita sauman väliin hieman riisiä, jotta levä pysyisi tötterön muodossa.


Temakin kyytipojaksi tein hieman salaattia johon tuli pieni rasiallinen kirsikkatomaatteja, puolikas punasipuli, raejuustoa, puolikas paprika, kourallinen pinaatinlehtiä, tuoretta basilikaa, puolikas avokado, hieman kurkkua, chia-siemeniä ja loraus omega 3,6,9 öljyä.



Aikaisemmin päivällä kuvasin hieman Lobsteria, kun kerrankin olin aktiivinen vielä valoisan aikaan. Ikävöin kuvien ottamista luonnonvalossa, talvisin on niin vähän valoisia tunteja.



2 kommenttia: